Resa | Inovia AI
FÖR RESEFÖRETAG

Konversationell AI hjälper dina kunder att planera resan effektivt.

Många kunder planerar sina resor på kvällar och helger. Att finnas tillgänglig när frågorna uppstår, ökar kundnöjdhet och chans till konvertering.  För många är också självbetjäning att föredra, kunder får svar omedelbart och slipper telefonköer och väntetider.

  • Service direkt 24/7

  • Aldrig väntetid

  • Avlasta kundtjänst

Vår digitala assistent automatiserar repetitiva frågor och håller kundtjänst öppet dygnet runt. 

INTEGRERA SYSTEM 

Integrera era system och maximera självbetjäning.

Förvandla din kundsupport till en personlig reseconcierge service.  Genom att integrera system som används, tex. Bokning, kundklubb etc till chatboten ges kunderna en stor möjlighet att hantera många tjänster själva, utan manuell inblandning. Engagemanget och lojaliteten ökar när kunderna kan interagera och på smidigt själva nå viktig information eller utföra tjänster. 

Inovias chatbot har färdiga integrationer till de vanligaste systemen på marknaden. 

ALLMÄN INFORMATION

Besvara alla FAQ:s

Även om mycket information finns på er hemsida, hjälper inte alltid det. Beteendet som många besökare delar är att de har svårt att hitta fram till rätt information.   

Inovias virtuella assistent löser det. Den avancerade AI algoritmen som utgör grunden för plattformen erbjuder en sökfunktion med mycket hög semantisk precision. Den identifierar kundens avsikt med sin fråga och söker igenom hela hemsidan och/eller uppladdade dokument för bästa semantiska träff. För uppladdade dokument presenteras även besökaren det ställe i texten där svaret på frågan finns. 

 Notera att funktionen inte är att jämföra med en vanlig sökfunktion på en hemsida vilken bara plockar upp exakta nyckelord och i sökresultatet presenter precis allt den får träff på. 

OLIKA SCENARIOS

Exempel på konversationer chatboten hanterar

Resa med små barn, resa med husdjur, allergier, tillåtna bagagemått/vikt på resp flygbolag, nödvändiga vaccinationer, åldersgränser, taxfree regler, destinationsinformation, temperaturer, resedokument, 

Bekräftelser, flygscheman, uppgradering av sittplatser, av-/ombokningar, tilläggsbokningar, extra bagage, anmäla förlorat bagage 

Fakturainformation 

betalningsinformation  

Kundklubb 

RÖSTBOT

Tillgänglighetsanpassa support med röstbot.

Inkludering är viktigt för oss och vi jobbar med att göra livet enklare för alla. Genom att göra chatboten röststyrd blir tjänsten tillgänglig även för medborgare med nedsatt syn eller motorisk utmaning. Det är också snabbare i många fall att tala istället för att skriva, och kunden kan sköta sina ärenden handsfree. 

Genom att helt enkelt säga vad du vill kan chatboten plocka fram rätt information till dig. Du får chatten både på text och med talsvar. 

ALLA SPRÅK

Expandera till nya marknader utan att utöka kundtjänst

Du behöver inte anställa agenter som talar alla dina kunders språk. Chatboten känner igen och förstår 100+ språk från början. Har du valt att bara erbjuda svar på ett språk, förstår den ändå frågan om du ställer en fråga på ett annat språk. Den svarar – men på det språk du valt att erbjuda. Det är lätt att utöka med fler språk .

SÄKER E-SIGNERING MED BANKID

Autentisering sköts enkelt i chatten.

Med vissa integrerade tjänster i chatten kan id kontroll behövas. Autentisering sker i chatten enkelt och säkert med en standard koppling mot Mobilt BankID.

ANALYS

Finns det något vi bör ändra på?

Vad frågar resenärer mest om? Var uppstår det flest oklarheter? Få tillgång till rapportering och analys i Inovias AI plattform. Underlaget gör att du enkelt kan förbättra din chatbot och lägga till mer kunskap. Med dessa insikter kan du också få indikationer på ifall processer behöver justeras eller något annat behöver ändras för att bättre möta resenärernas behov. 

Kom igång med AI-driven kundsupport!

Kontakta oss så hjälper vi er igång.

How to get started

we'd love to have your feedback on your experience so far

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.