Hälsovård | Inovia AI
SJUK- OCH HÄLSOVÅRD

Automatisera repetitiva processer.

Sjuk och hälsovård är en av de branscher som tjänar mest på att digitalisera och jobba  AI-drivet. Vår digitala assistent avlastar kommunikation och processer. Den hjälper er att automatisera tidsödande repetitiva uppgifter och ger era patienter möjlighet att betjäna sig själva. 

  • Tillgänglig service 24/7

  • Få provsvar direkt i chatten eller uppläst via röst

  • Enkelt att boka/avboka besök

  • Hantera onboarding av nya patienter

  • Säker autentisering med BankId i chatten

Frigör tid för läkare och sjuksköterskor och låt dem träffa patienter. Det är fullt möjligt att automatisera många av de repetitiva arbetsuppgifterna med vår chatbot eller röstbot.  

INTEGRERA MED DINA SYSTEM

En chatbot som bokar besök, listar nya patienter och lämnar provsvar.

Genom att integrera era system såsom bokning- och  journalsystem till den digitala assistenten kan den hantera många repetitiva patientfrågor utan manuell inblandning, dygnet runt.  

Med chatboten kan patienter få assistans att boka tid, avboka eller omboka och samtidigt kan kliniken förbereda besöket genom att ställa frågor för att underlätta diagnos.  

Patienter som lämnat prover kan smidigt hämta ut sina provsvar med hjälp av den digitala assistenten. 

SÄKER E-SIGNERING MED BANKID

Autentisering sköts i chatten.

Med vissa integrerade tjänster i chatten kan id kontroll behövas. Autentisering sker i chatten enkelt och säkert med Mobilt BankID 

FAKTAFRÅGOR

Besvara många vanliga frågor.

Många enkla frågor som inkommer till kliniken  står för nästan hälften av all belastning. Även om mycket information finns på er hemsida, hjälper inte alltid det. Beteendet som många webbesökare delar är att de har svårt att hitta fram till rätt information.   

Inovias virtuella assistent löser det. Den avancerade AI som utgör grunden för plattformen erbjuder en sökfunktion med mycket hög semantisk precision. Den identifierar kundens avsikt med sin fråga och söker igenom hela hemsidan och/eller uppladdade dokument för bästa semantiska träff. För uppladdade dokument presenteras även besökaren det ställe i texten där svaret på frågan finns. 

Notera att funktionen inte är att jämföra med en vanlig sökfunktion på en hemsida vilken bara plockar upp exakta nyckelord och i sökresultatet presenter precis allt den får träff på. 

RÖSTBOT

Tillgänglighetsanpassa support med röstbot.

Inkludering är viktigt för oss och vi jobbar med att göra livet enklare för alla. Genom att göra chatboten röststyrd blir tjänsten tillgänglig även för medborgare med nedsatt syn eller motorisk utmaning.  

 Genom att helt enkelt säga vad du vill kan chatboten plocka fram rätt information till dig. Du får chatten både på text och med talsvar. 

100+ SPRÅK

Oändligt antal språk.

Chatboten känner igen och förstår 100+ språk från början. Har du valt att bara erbjuda svar på ett språk, förstår den ändå frågan om du ställer en fråga på ett annat språk. Den svarar – men på det språk du valt att erbjuda. Det är lätt att utöka med fler språk 

ANALYS

Vad frågar patienterna om?

Vad frågar patienter och anhöriga mest om? Var uppstår det flest oklarheter? Få tillgång till rapportering och analys i Inovias AI plattform. Underlaget gör att du enkelt kan förbättra din chatbot eller lägga till mer kunskap. Med dessa insikter kan du också få indikationer på ifall klinikens tjänster bör utvecklas, för att bättre möta patienternas behov.

Kom igång med AI-driven kundsupport!

Kontakta oss så hjälper vi er igång.

How to get started

we'd love to have your feedback on your experience so far

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.