Fastigheter | Inovia AI
FASTIGHETSBOLAG

Konversationell AI effektiviserar för hyresgäster och boende.

Inovias digitala assistent gör livet enklare för alla. De frågor som står för merparten av alla supportärenden är repetitiva och skulle inte behöva hanteras manuellt. Alla skulle tjäna på att de automatiseras.

  • Tillgänglig service 24/7 

  • Enkelt för kunder att skapa ärenden

  • Minska belastning på kundtjänst 

Snabb service och tillgänglig information genom en digital assistent skapar förtroende för bolaget. Kunderna blir nöjda och support för tid över till annat. 

HITTA RÄTT SVAR

Hjälp att hitta rätt.

Ibland kan det vara svårt för en besökare att hitta rätt på en hemsida. Det man söker kan vara placerat långt ned på en sida eller så missar man det helt enkelt.  

Inovias chatbot löser det. Den avancerade AI som utgör grunden för plattformen erbjuder en sökfunktion med mycket hög semantisk precision. Den identifierar kundens avsikt med sin fråga och söker igenom hela hemsidan och/eller uppladdade dokument för bästa semantiska träff. För uppladdade dokument presenteras även besökaren det ställe i texten där svaret på frågan finns. 

Notera att funktionen inte är att jämföra med en vanlig sökfunktion på en hemsida vilken bara plockar upp exakta nyckelord och i sökresultatet presenter precis allt den får träff på. 

INTEGRERA SYSTEM

Med integrerade system ökar kundernas självbetjäning.

Öka möjlighet till självbetjäning genom att integrera de system ni använder till den virtuella assistenten. Skulle behov av eskalering uppstå under en chat sker en sömlös övergång till live chat med en medarbetare. Finns ingen agent tillgänglig skapas ett ärende där den föregående konversationen automatiskt inkluderas, och skickas rätt person eller avdelning. 

Det blir enkelt för hyresgäster att hämta rätt information och avlastar medarbetare från repetitiva uppgifter. 

Vi har färdiga integrationer till de flesta system på marknaden. 

FORMULÄR STEG FÖR STEG

Lätt att felanmäla.

Med chatboten kan hyresgäster och boende smidigt göra t.ex. en felanmälan utan att behöva leta upp ett formulär, eller ringa kundtjänst. Det räcker att kunden skriver/säger i chatten vad saken gäller. Chatboten tolkar avsikt och ställer sedan frågor steg-för-steg och samlar in nödvändig information för just detta ärende  

Informationen skickas sedan lättöverskådlig till berörd avdelning/medarbetere, och anmälaren får ett kvitto på inlämnad förfrågan/formulär. 

RÖSTBOT

Tillgänglighetsanpassa support med röstbot.

Inkludering är viktigt för oss och vi jobbar med att göra livet enklare för alla. Genom att göra chatboten röststyrd blir tjänsten tillgänglig även för medborgare med nedsatt syn eller motorisk utmaning.  

Genom att helt enkelt säga vad du vill kan chatboten plocka fram rätt information till dig. Du får chatten både på text och med talsvar. 

SÄKER E-SIGNERING MED BANKID

Autentisering sköts i chatten.

Med vissa integrerade tjänster i chatten kan id kontroll behövas. Autentisering sker i chatten enkelt och säkert med Mobilt BankID 

ANALYS

Vad skall vi fokusera resurser på?

Vad frågar hyresgäster och boende mest om? Var uppstår det flest oklarheter? Få tillgång till rapportering och analys i Inovias AI plattform. Underlaget gör att du enkelt kan förbättra din chatbot. Med dessa insikter ser du också om själva tjänsterna bör förändras, för att utveckla affärsmöjligheter. 

100+ SPRÅK

Oändligt antal språk.

Chatboten känner igen och förstår 100+ språk från början. Har du valt att bara erbjuda svar på ett språk, förstår den ändå frågan om du ställer en fråga på ett annat språk. Den svarar – men på det språk du valt att erbjuda. Det är lätt att utöka med fler språk .

Kom igång med AI-driven kundsupport!

Kontakta oss så hjälper vi er igång.

How to get started

we'd love to have your feedback on your experience so far

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.